verhuisliften

Verhuisliften huren

Wanneer je gaat verhuizen wil je dit natuurlijk zo efficiënt mogelijk doen. Daarom is het belangrijk om grondig te inventariseren wat er allemaal meegenomen moet worden met de verhuizing. Het moeilijkste zijn vaak de hoge en grote voorwerpen die niet gemakkelijk verhuisd kunnen worden. In dat geval kan een verhuislift huren erg handig zijn!

Wanneer is een verhuislift nodig?

Een verhuislift wordt vaak gebruikt als je in een appartement woont waarbij er geen lift aanwezig is. Een verhuislift wordt ook gebruikt als je meer dan een hoogteverschil moet overbruggen, bijvoorbeeld in een woning met drie of vier etages. Ook om spullen van en naar zolder te krijgen is een verhuislift ideaal.

Om een verhuislift te gebruiken heb je een ervaren monteur nodig die de verhuislift voor je installeert. Daarna moet er nog gecontroleerd worden of alles naar behoren werkt voordat je kunt gaan starten met verhuizen. Als er ook maar één ding misgaat tijdens het transporteren van jouw meubels op de verhuislift kan dit enorme schade geven aan je huis en/of appartement.

Wat kost een verhuislift huren bij Easy Moving?

Verhuizen wordt makkelijker wanneer je de juiste (verhuis)spullen in handen hebt! Bij Easy Moving ben je aan het juiste adres voor alle benodigdheden rondom verhuizen zoals verhuisliften, verhuisdozen en verhuiswagens. Een verhuislift huren bij Easy Moving doe je al voor 85 euro per uur, inclusief een ervaren verhuizer die de verhuislift bedient. Het voordeel van het huren van een bemande verhuislift, is dat je je vrijwel nergens zorgen over hoeft te maken omdat onze bekwame verhuizers alles voor je regelen. Je kunt er ook voor kiezen om nog een extra verhuizer in te huren om te helpen met de verhuizing en de verhuislift, de kosten hiervan zijn 40 euro per uur inclusief btw.  

Wat kan een verhuislift?

Het maximale draagvermogen van een gemiddelde verhuislift is 300 kilogram. Zware spullen zoals grote kasten, banken, piano’s en witgoed kunt je met een verhuislift zonder problemen naar boven of beneden verplaatsen. De motor van de verhuislift draait vaak op benzine en heeft dus geen elektriciteit nodig.

Een verhuislift is in staat om grote hoogtes te bereiken. Verhuisliften kunnen ongeveer tot de 17e of 18e verdieping van een gebouw komen. Er zijn ook verhuisliften beschikbaar die hoger kunnen reiken, deze zijn wel iets duurder om te huren. Easy Moving kijkt graag met je mee om te bepalen welke verhuislift het beste past bij jouw situatie.

De voordelen van een verhuislift huren bij Easy Moving

  • Je kunt gemakkelijk online je verhuizing, inclusief verhuislift, boeken
  • Je voorkomt schade aan je spullen met het huren van een bemande verhuislift
  • Met de juiste expertise ben je in een keer klaar met het verhuizen van je spullen
  • Easy Moving helpt je graag bij het vinden van de beste deal voor jouw situatie

De voordelen van een verhuislift huren bij Easy Verhuisliften huren door heel Nederland

Heeft u hulp nodig met verhuizen en denkt u er aan kom een verhuislift te huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen verhuizingen met verhuisliften door heel Nederland. Onze prijzen zijn scherp en de service is uitstekend. Bovendien worden alle verhuisliften voorzien van een transportverzekering. Je kunt je verhuizing gemakkelijk online boeken via onze website. We begrijpen da tu snel wilt verhuizen, daarom kunt u online binnen enkele minuten een verhuislift reserveren voor de beste prijs.

Vraag nu snel een offerte aan, of boek online!