Gemakkelijk uw verhuiskosten berekenen

Heeft u interesse in het inhuren van een verhuishulp voor uw verhuizing? Dan kunt u online gemakkelijk uw verhuiskosten berekenen. U vult in welk type huishouding u heeft en het systeem rekent voor u de totale verhuiskosten uit. Zo simpel is het! We vertellen u alles over het berekenen van het kostenplaatje.

Verhuiskosten vooraf berekenen

U beseft dat verhuizen veel tijd en moeite kost. Het inpakken, vervoeren en inrichten van uw inboedel op de plek van bestemming is een hele klus. Omdat u dit graag uit handen geeft, wilt u uzelf trakteren op de hulp van een verhuisbedrijf. Maar het zou natuurlijk wel erg fijn zijn om vooraf te weten waar u aan toe bent met betrekking tot de kosten. Daarom biedt Easy Moving u de mogelijkheid om online uw verhuiskosten te berekenen.  

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een verhuizing? De prijs van uw verhuizing hangt af van verschillende factoren. Zo is het volume van uw inboedel en de afstand tussen de oude en nieuwe woning natuurlijk belangrijk. Hoe meer inboedel, hoe hoger de prijs. Ook is het afhankelijk van het aantal kasten en bedden wat gedemonteerd en gemonteerd moet worden. Eventuele extra’s, zoals een benodigde verhuislift, worden uiteraard ook in de totale verhuiskosten opgenomen.

Easy Moving kan u helpen met het inpakken van uw inboedel op de dag voor de echte verhuisdag. Maar u zou kosten kunnen besparen door dit zelf te doen. Indien gewenst kunnen wij u wel verhuisdozen en verhuismaterialen bezorgen. Wat ook kosten bespaart, is het laten meehelpen van familie en vrienden. Dit zorgt er namelijk voor dat er minder medewerkers aanwezig hoeven te zijn. De prijs wordt namelijk berekend op basis van het aantal uren dat onze verhuizers bezig zijn. U mag er altijd op rekenen dat onze verhuizers zeer zorgvuldig en snel te werk gaan. 

Online uw verhuiskosten berekenen bij Easy Moving

Heeft u interesse in de diensten van Easy Moving en berekent u het liefst zo snel en gemakkelijk mogelijk uw kosten? Maak dan gebruik van ons online formulier! U kunt hier een offerte aanvragen, of direct uw verhuizing reserveren. Easy Moving komt u vervolgens helpen met het inpakken, vervoeren en opnieuw inrichten van uw inboedel. Dit gebeurt veilig en zorgvuldig. Ons verhuisteam bestaat uit medewerkers die al langer dan 15 jaar in dienst zijn. Met liefde voor het vak verhuizen ze uw inboedel. Door slim en efficiënt in te pakken en te werken loopt uw verhuizing snel en vlekkeloos. U kunt zowel met een kleine als met een grote verhuizing bij ons terecht. Omdat Easy Moving een verhuishulp met landelijke dekking is, zijn we altijd binnen een half uur bij u vanaf onze standplaats. Wij zijn uw betrouwbare verhuisbedrijf. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen of een mailtje te sturen.

verhuiswagens