Handyman-txt-easymoving-min

Handyman service

Bij verhuizen komt veel kijken. Inpakken, schoonmaken, spullen vervoeren, uitpakken en monteren, allemaal zaken die in korte tijd moeten gebeuren. Wat in uw vorige woning gedemonteerd moet worden, moet in de nieuwe woning vaak ook weer op zijn plek komen te staan of hangen. Besteedt u dit graag uit? Dan kunt u gebruikmaken van de handyman service van Easy Moving. Zo kunt u met een gerust gevoel verhuizen.

Wat is de handyman service?

Onze handyman service omvat kleine klusjes die gedaan moeten worden bij een verhuizing. Denk aan het in elkaar zetten van meubels, het (elektrisch) aansluiten van lampen en het assembleren van nieuw en/of complex meubilair dat door het verhuisteam niet gemonteerd kan worden.

Ook het ophangen en van de muur afhalen van bijvoorbeeld lampen, spiegels, lijsten, schilderijen, gordijnrails en planken valt onder de klussen die worden uitgevoerd door een ervaren handyman. Om uw oude woning oplever klaar te maken, is het een must om boorgaten te vullen en om eventueel de muren te witten. Ook dit is mogelijk binnen onze handyman service.

Voordelen en kosten

Het grootste voordeel van het inschakelen van een handyman voor deze kleine klusjes is natuurlijk de tijd die u hiermee bespaart. Het verhuizen zelf neemt namelijk al genoeg tijd in beslag en het moet vaak binnen een dag of een paar dagen gebeuren. Ook is het fijn om deze taak uit handen te geven wanneer u zelf niet zo handig bent en niemand om u heen heeft die dit voor u kan doen. Klusjes als het ophangen van schilderijen, plankjes aan de muur bevestigen of hanglampen ophangen en aansluiten moeten natuurlijk secuur gebeuren om te voorkomen dat er schade of letsel ontstaat. Onze verhuizers beschikken over het juiste gereedschap waardoor zij vakkundig te werk zullen gaan.

De handyman service van Easy Moving kost 45 euro per uur inclusief btw en zorgt ervoor dat uw verhuizing aanvoelt als een ontspannen ervaring.

Schoonmaakservice

Naast de handyman service biedt Easy Moving ook een schoonmaakservice aan. Zowel in uw oude als in uw nieuwe woning. U wilt immers uw oude woning opleverklaar maken en netjes en schoon achterlaten voor de nieuwe bewoner(s) én uw inboedel weer kunnen plaatsen in een frisse woning.

Verhuisbedrijf Easy Moving

Easy Moving is een verhuisbedrijf dat u ontzorgt bij zowel een kleine als een grote verhuizing. We nemen u alle taken die bij een verhuizing horen uit handen, van het inpakken en vervoeren van uw inboedel tot het inrichten van uw nieuwe woning. U mag erop rekenen dat ons professionele verhuisteam alles veilig en zorgvuldig vervoert. Door efficiënt te werken zorgen ze ervoor dat uw verhuizing snel en soepel verloopt.

Wist u dat u bij ons ook gebruik kunt maken van de inpakservice? Dit houdt in dat wij uw volledige inboedel een dag voor de verhuizing inpakken. We demonteren kasten en zetten alles voor u klaar. Deze service kost 35 euro per uur (per verhuizer).

Kies voor gemak

Wilt u gebruikmaken van onze handyman service tijdens uw verhuizing? Neem dan contact op met Easy Moving. Als verhuishulp met landelijke dekking zitten we altijd bij u in de buurt. Wilt u ons ook inschakelen voor het verhuizen van uw inboedel, dan kunt u dit met gemak inplannen via ons unieke online boekingssysteem.