inpak service

Inpakservice

Verhuizen? Bespaar tijd met onze inpakservice

Verhuizen is een gigantische klus. Het neemt veel tijd in beslag en brengt vaak een hoop stress met zich mee. Om u te ontzorgen, biedt Easy Moving een inpakservice aan. Dit houdt in dat wij efficiënt en op de juiste manier uw spullen inpakken een dag van tevoren, hierdoor kunt u zich bezig houden met andere zaken. Door alle spullen in te laten pakken door onze experts, weet u zeker dat alle spullen heel en ongedeerd aankomen, wie wil dat niet? We vertellen u graag meer over onze inpakservice bij verhuizen.

Wat is een inpakservice?

Een inpakservice biedt ondersteuning bij het inpakken voor een verhuizing. Dit is vaak een grotere klus dan u van tevoren denkt. Uw hele inboedel en breekbare spullen moet netjes en efficiënt worden ingepakt, zodat alles in de verhuiswagen past. Om tijd te besparen kunt u kiezen voor onze inpakservice en al uw spullen laten inpakken door Easy Moving. Een dag voor de verhuizing komen we bij u langs om alles op de juiste manier in te pakken. Ook demonteren wij kasten en zetten wij de overige meubels klaar. In uw nieuwe woning worden alle meubels en spullen op de juiste plek gezet. Wij zorgen dat alles snel en zorgvuldig verloopt.

De voordelen van een inpakservice bij verhuizen

De inpakservice heeft voor u meerdere voordelen. Naast het besparen van een hoop tijd en moeite door je spullen te laten inpakken weet ons professionele verhuisteam precies wat er moet gebeuren om alles zo zorgvuldig mogelijk mee te krijgen. Spullen inpakken is namelijk een hele kunst. U mag rekenen op onze deskundigheid. Nadat uw inboedel netjes gesorteerd is, kunt u het laten inpakken en vervolgens wordt het passend ingedeeld in de verhuiswagen. Onze ervaren verhuizers werken snel en hard en zorgen dat uw breekbare spullen en andere kwetsbare spullen netjes worden ingepakt.

Inpaktips

Pakt u uw inboedel toch liever zelf in? Dan helpen wij u graag aan verhuisdozen door deze, samen met andere verhuismaterialen, bij u thuis te bezorgen. We geven u graag 2 handige inpaktips voor bij het inpakken:

  • Het is niet verstandig om sleutels in kasten en bureaus te laten zitten tijdens het verhuizen. Deze kunnen namelijk kwijtraken. Dit geldt ook voor waardevolle- en andere kwetsbare spullen. Denk aan geld, dure sieraden en belangrijke papieren. Stop deze tijdens het inpakken bijvoorbeeld in uw handtas.
  • Om schade aan uw rug te voorkomen, is het slim om dozen niet te zwaar te beladen. Kies er niet voor om een doos volledig te vullen met zware spullen. Verdeel tijdens het inpakken de zwaardere goederen over meerdere dozen en leg hier lichte spullen bovenop.

Over Easy Moving

Easy Moving staat voor u klaar als uw verhuishulp. Wij pakken niet alleen in, maar vervoeren uw inboedel indien gewenst ook naar uw nieuwe woning. Hier zetten we alle meubels op de juiste plek in uw nieuwe woning, zodat u niet hoeft te sjouwen. U mag rekenen op een veilige service waarbij wij voorzichtig omgaan met uw breekbare spullen. Onze ervaren verhuizers zijn al langer dan 15 jaar bij ons in dienst en spreken zowel Nederlands als Engels. Of u nu een kleine of grote verhuizing heeft, we’ve got your back.

Trakteer uzelf op inpak gemak

Klinkt de inpakservice van Easy Moving u als muziek in de oren? Bel ons dan op om een afspraak te maken om uw spullen te laten inpakken, of gebruik onze online tool om een afspraak in te plannen. U hoeft zich geen zorgen te maken of we in uw regio werkzaam zijn, want wij zijn een verhuishulp met landelijke dekking. We zijn altijd binnen een half uur bij u vanaf onze standplaats en helpen u graag met het inpakken van uw inboedel. 

personeel met nieuwe dozen