Bespaar tijd en energie met een verhuishulp

Verhuizen kost veel tijd en moeite. Alles moet logisch worden ingepakt, ingeladen en natuurlijk ook weer worden ingericht op de plek van bestemming. Het is een gigantische klus waar veel mensen als een berg tegenop zien. Geeft u dit graag uit handen? Trakteer uzelf dan op gemak met een verhuishulp van Easy Moving.

Wat houdt een verhuishulp in?

Een verhuishulp inhuren scheelt u veel tijd, energie en frustraties. Maar wat houdt het precies in? Easy Moving helpt u een dag voor de echte verhuisdag met het inpakken van de inboedel. Als u dit liever zelf doet, bezorgen we verhuisdozen en verhuismaterialen bij u aan huis. Op de dag van de verhuizing laden we al uw spullen met de grootste zorg in én zorgen we ervoor dat alles veilig op de plek van bestemming aankomt. Ook in uw nieuwe woning staan wij voor u klaar. In ieder geval met het plaatsen en inrichten van de inboedel, maar ook met andere dingen die u eventueel nodig heeft zoals een handyman of een schoonmaakservice. Woont u in een appartement op de bovenste verdieping? Ook dat is geen probleem. Wij beschikken over verschillende soorten verhuisliften. 

Verhuizen met een verhuishulp is veilig én goedkoop. De verhuiskosten kunt u vooraf berekenen. Heeft u vrienden of familie die mee willen helpen met verhuizen? Dan kunt u dit vooraf aangeven. Dit bespaart kosten, aangezien er in dit geval minder medewerkers aanwezig hoeven te zijn.

De voordelen van hulp bij verhuizen

Met het inhuren van een verhuishulp bespaart u enorm veel tijd en energie. Een bijkomend voordeel is dat u ook de deskundigheid van een verhuishulp inhuurt. Verhuizen lijkt makkelijk, maar slim en efficiënt inpakken is een kunst. Denk aan het sorteren van spullen en het indelen van de verhuiswagen. U hoeft niet bang te zijn dat het regelen van de verhuizing langer duurt als u ons inhuurt. Onze verhuizers werken snel en zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Leuk weetje: ons verhuisteam bestaat uit medewerkers die al langer dan 15 jaar in dienst zijn! Met grote precisie en met liefde voor het vak verhuizen ze uw inboedel. Al onze medewerkers spreken vloeiend Nederlands en Engels.

Ik wil een verhuishulp inhuren

Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing, voor hulp bij verhuizen bent u bij Easy Moving aan het perfecte adres. Met ons unieke online boekingssysteem plant u uw verhuizing met gemak in. Ook verhuisdozen kunt u indien gewenst via ons regelen. 

Omdat Easy Moving een verhuishulp met landelijke dekking is, zijn we altijd binnen een half uur bij u vanaf onze standplaats. U mag van ons kwaliteit verwachten. Wij weten namelijk precies wat er nodig is voor een vlekkeloze verhuizing. Heeft u interesse in een betrouwbare verhuishulp? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.