slider-i-wanna-be-moved-by-you

Online een verhuisofferte aanvragen

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u interesse in hulp bij het verhuizen? Dan staat verhuisbedrijf Easy Moving voor u klaar als dé verhuishulp. Onze erkende verhuizers kunnen u diverse klusjes uit handen nemen, zoals inpakken, het verhuizen van de inboedel en het (de)monteren van kasten. Benieuwd wat dit u gaat kosten? Via onze website kunt u snel en gemakkelijk een verhuisofferte aanvragen. Het aanvragen van de offerte is kosteloos.

Wat doet een verhuishulp?

Een verhuishulp ontzorgt u tijdens een stressvolle en drukke verhuizing. Zo zorgen wij ervoor dat u de dag voor de verhuizing klaar bent om te gaan verhuizen door uw spullen van tevoren voor u in te pakken met onze inpakservice. Doet u dit liever zelf, dan kunnen we verhuisdozen bezorgen zodat u zelf aan de slag kunt. Op de dag zelf laden we al uw spullen in en verhuizen we de inboedel naar uw nieuwe woning, waar we alles vervolgens zorgvuldig uitladen en neerzetten. Naast deze service bieden we ook nog extra services aan, zoals een handyman service of een schoonmaakservice. Als u wilt, kunt u dus uw complete verhuizing uit handen geven.

Voordelen verhuisofferte aanvragen

Het inschakelen van onze hulp heeft tal van voordelen. De belangrijkste is natuurlijk het besparen van veel tijd, energie en frustraties. Een verhuizing kost veel moeite en u moet aan veel dingen denken. Dit doen wij voor u. Met onze deskundigheid weten wij precies wat er moet gebeuren en aan welke dingen u echt moet denken. Ook pakken wij efficiënt voor u in, wat u een hoop ritjes met een auto, bus of verhuiswagen bespaart. Omdat wij altijd op korte termijn beschikbaar zijn, hoeft u nooit lang te wachten. Het grote voordeel van het aanvragen van een verhuisofferte is natuurlijk dat u zo de verhuiskosten vooraf kunt berekenen, zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wat kost een verhuizing?

Door het aanvragen van een verhuisofferte berekent u vooraf wat uw verhuizing kost. De prijs is gebaseerd op verschillende factoren zoals het aantal verhuizers dat nodig is en het aantal uren dat onze verhuizers voor u aan het werk zijn. U mag rekenen op een snelle werkwijze. De precieze prijs hangt natuurlijk af van meerdere factoren, zoals de grootte van uw inboedel, de afstand tussen de twee woningen en of u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van een verhuislift. Indien gewenst kan ons vakkundige team ook kasten en bedden demonteren en monteren.

U kunt geld besparen door familie of vrienden te laten helpen, omdat er in dit geval minder medewerkers aanwezig hoeven te zijn. Dit kunt u vooraf aangeven bij het aanvragen van de offerte. U kunt dus zelf bepalen wat uw verhuizing gaat kosten.

Welke informatie is nodig voor het aanvragen van een offerte?

Via ons online formulier kunt u gratis een offerte aanvragen. Om u een goede indicatie van de prijs te kunnen geven, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Om te beginnen natuurlijk uw adres en de datum waarop u wenst te verhuizen. Ook hebben we vragen over het type woning waar u nu woont én waar u heen gaat verhuizen. Verder vult u in welk type huishouding u heeft en hoe het zit met uw inboedel. Tot slot kunt u nog kiezen voor extra opties, zoals de handyman service. Na het invullen van al deze gegevens berekenen wij het kostenplaatje en sturen we u de offerte door. Dit is geheel vrijblijvend.

Wat doet verhuisbedrijf Easy Moving?

Als u onze expertise inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat onze service veilig en betrouwbaar is. U mag namelijk verwachten dat onze erkende verhuizers goed met uw spullen om gaan. Ons team van professionele verhuizers staat al langer dan 15 jaar klaar voor onze klanten. Door slim en efficiënt in te pakken loopt elke verhuizing soepel. Of u nu een kleine of grote verhuizing in het verschiet heeft, wij zijn de juiste partner. Met onze landelijke dekking zijn we altijd binnen 30 minuten bij u vanaf onze standplaats. Twijfelt u of we u van dienst kunnen zijn omdat u op de bovenste verdieping woont? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, we beschikken over verschillende soorten verhuisliften en kunnen u dus altijd helpen. Vraag dus nu een offerte aan!

Verhuisofferte online aanvragen

Staat u te springen om ons in te schakelen voor uw verhuizing? Bereken dan snel wat dit u gaat kosten door een verhuisofferte aan te vragen. Dit kan gratis via het online formulier op onze website. U mag ons uiteraard ook een belletje geven. Het aanvragen van de offerte is altijd vrijblijvend. Verhuisbedrijf Easy moving, makes moving easier.