goedkoop verhuizen.2

Goedkoop Verhuizen

Met verhuisbedrijf Easy Moving kunt u veilig en goedkoop verhuizen. Uw verhuizing van en naar elke gemeente regelt u met enkele klikken online. Easy Moving verhuisbedrijf verhuisd al jaren families met grote tevredenheid.

Meer over Easy Moving

Easy Moving heeft een goed opgeleid verhuisteam van medewerkers die al langer dan vijftien jaar in dienst zijn. Uw verhuizing regelt u online via onze site en keuzemenu van verhuisteams of belt u kunt ons bellen op 085- 485 35 80 voor al uw vragen die betrekking hebben op uw verhuizing.

Onze verhuisteams verhuizen uw inboedel met grote precisie en met liefde voor het vak verhuizen. Alle medewerkers van verhuisbedrijf Easy Moving spreken vloeiend Nederlands en Engels. Dat is voor u als cliënt tijdens de verhuizing erg prettig.

Dit zijn onze diensten

Uw verhuizing kunnen we als verhuisbedrijf tot in de puntjes verzorgen. Wij kunnen voor u de inboedel inpakken een dag voor de echte verhuisdag of wij brengen de verhuisdozen en verhuismaterialen bij u aan huis voor de verhuizing. Zo kunt u rustig op tijd kunt beginnen met het inpakken van uw inboedel.

De kosten voor het brengen en later weer ophalen van de verhuisdozen zijn 49,50 euro. Verhuisbedrijf Easy Moving beschikt over verschillende type verhuisauto’s, verhuisliften en kleinere verhuisauto’s, allemaal lucht geveerd zodat uw inboedel veilig verhuisd kan worden naar haar bestemming. Daarnaast bieden we ook flexibiliteit in onze medewerkers. Wanneer u zelf vrienden of familie heeft die mee willen helpen verhuizen, dan kunt u kosten besparen omdat we dan zelf minder medewerkers mee hoeven te nemen. U kunt het aantal verhuizers dat meehelpt verhuizen aangeven in het aanvraagformulier op deze website.

Easy Moving is dé verhuizer voor al uw verhuizingen. Belt u met onze verhuisadviseurs op 085- 485 35 80 en ontvang morgen uw verhuisdozen al.

Easymoving makes moving Easier!