Verhuisbus huren Amsterdam

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan is het zaak om uw inboedel met zo min mogelijk ritjes op de plaats van bestemming te krijgen. De snelste manier om dit te doen, is met een verhuisbus. Heeft u een verhuis busje nodig? Bij Easy Moving kunt u een verhuisbus huren in Amsterdam inclusief twee verhuizers. Dit heeft meerdere voordelen, waar we u graag over informeren.

Waarom is een verhuisbus huren makkelijk?

Een verhuiswagen huren in Amsterdam heeft veel voordelen. Amsterdam is natuurlijk een drukke stad, dus u wilt zo weinig mogelijk ritjes maken met uw inboedel. In een verhuisbus passen een hoop spullen, zelfs grote meubels zoals banken en tafels. Daarnaast zorgt een verhuisbus voor flexibiliteit en vrijheid. U kunt uw verhuisdag helemaal zelf indelen. Ook de veiligheid van uw inboedel speelt mee. Uw spullen staan in een verhuisauto droog en veilig. Dit is met het inzetten van bijvoorbeeld een aanhangwagen natuurlijk een ander verhaal. Daarom heeft het een busje huren in Amsterdam veel voordelen.

Verhuisbus huren bij Easy Moving

Easy Moving is uw verhuispartner. Niet alleen voor het huren van een verhuiswagen inclusief twee verhuizers, maar ook voor andere werkzaamheden die komen kijken bij een verhuizing. We helpen u met het inpakken, vervoeren en inrichten van uw inboedel. Of het nu gaat om een grote of een kleine verhuizing. Ons verhuisteam zit vol met liefde voor het vak en kent alle fijne trucjes om een verhuizing zo soepel en vlekkeloos mogelijk mee te laten verlopen. Uw spullen zijn bij ons in goede handen. 

Met een verhuisbus van Easy Moving, inclusief twee verhuizers, bent u flexibel én heeft u extra handen om te helpen bij de verhuizing. Vooral bij het vervoeren van grote zware meubelen en dozen naar het juiste adres is dit handig. Omdat Easy Moving een verhuishulp met landelijke dekking is, zijn we altijd binnen een half uur bij u vanaf onze standplaats met het juiste vervoer. Verhuizen met Easy Moving is betrouwbaar én veilig.

Verhuiswagen huren Amsterdam

Wilt u goedkoop een busje huren, inclusief twee verhuizers in de regio Amsterdam? Dan heeft Easy Moving de beste deal voor u met een scherpe prijs, u kunt de huur van de busjes zowel online als telefonisch vastleggen. U huurt een verhuisbus met twee verhuizers bij Easy Moving al vanaf een huurprijs van 395 euro, voor de eerste 3 uur (110 euro voor elk extra uur). Wilt u een bus huren voor een langere periode of heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op met ons voor al uw vragen, zoals welk formaat verhuisauto het beste bij uw situatie past. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing met onze door ons ruime aanbod. Onze mede werkers spreken vloeiend Nederlands én Engels en geven u graag advies. 

Of u nu gaat verhuizen naar Amsterdam west of Amsterdam zuid, Easy Moving heeft meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland, er is dus altijd een verhuis wagen in de buurt.

verhuiswagens