Wie zijn wij-easymoving

Wie zijn wij ?

Easy Moving is het verhuisbedrijf waarmee u veilig en goedkoop kunt verhuizen. Wij zijn uw betrouwbare verhuispartner. Met een paar klikken regelt u uw complete verhuizing via onze online tool.

Over Easy Moving

Wij zijn een verhuishulp met landelijke dekking. We zijn altijd binnen een half uur bij u vanaf onze standplaats. U mag als u ons inschakelt een vlekkeloze verhuizing verwachten. We kunnen u helpen met het inpakken, vervoeren en uitladen van uw spullen. Pakt u liever zelf in, dan kunnen we u de dag voor de verhuizing voorzien van verhuisdozen en verhuismaterialen. Onze medewerkers zijn al langer dan 15 jaar bij ons in dienst. Het maakt niet uit of u een grote of kleine verhuizing in het verschiet heeft, Easy Moving maakt uw verhuizing altijd gemakkelijk.

Verhuizen? Wij helpen met de volgende diensten:

Naast het inpakken van uw inboedel en het verhuizen hiervan kunnen we u nog meer werk uit handen nemen. Denk aan het regelen van een verhuisauto of verhuislift of het aanbieden van een handyman of schoonmaak service. We verzorgen uw gehele verhuizing tot in de puntjes.

Onze handyman service omvat alle klusjes die moeten worden uitgevoerd tijdens een verhuizing, zoals het in elkaar zetten, monteren en demonteren van spullen, het aansluiten van lampen, het ophangen van lijsten en gordijnrails of het vullen van boorgaten in de oude woning. De schoonmaak service houdt in dat ons team zowel uw oude als nieuwe woning van top tot teen schoonmaakt. Zo kunt u uw oude woning netjes achterlaten en uw nieuwe woning fris betreden.

Voordelen van een verhuisbedrijf

Een professioneel verhuisbedrijf inschakelen heeft ontzettend veel voordelen. Zo bespaart dit u ten eerste een hoop tijd en energie. Verhuizen is een gigantische klus. Het is altijd fijn om hier veel van uit handen te geven. Met de deskundigheid van een verhuisteam mag u erop rekenen dat er efficiënt wordt ingepakt en verhuisd. Onze verhuizers werken snel, zijn op korte termijn beschikbaar én spreken zowel vloeiend Nederlands als Engels. Met grote precisie en liefde voor het vak verhuizen ze uw complete inboedel.

Kosten besparen op uw verhuizing

U bepaalt wat uw verhuizing gaat kosten. Afhankelijk van de services die u af wilt nemen, wordt er een prijs berekend. Kiest u ervoor om zelf familie en vrienden in te schakelen voor hulp, dan kunt u hiermee kosten besparen. Easy Moving hoeft in dit geval minder medewerkers te regelen. U kunt aangeven hoeveel mensen u zelf inschakelt tijdens uw verhuizing wanneer u een offerte aanvraagt.

Easy Moving inhuren als verhuishulp

Op zoek naar een betrouwbare verhuishulp? Regel dan nu uw verhuizing via onze online tool of bel ons op bij vragen. Ons professionele verhuisteam helpt u graag uit de brand.