easy inpaktips

Inpaktips

Easy Moving begrijpt heel goed dat u graag “ontzorgd” wilt worden! Voor een geringe meerprijs pakken wij uw volledige inboedel een dag van te voren in, demonteren wij uw kasten en zetten alles voor u klaar. U hoeft niets te doen! De professionele verhuizers van Easy Moving nemen u het werk uit handen.

Uurtarief: € 35,- (per verhuizer)

Inpaktips nationaal verhuizen

Als u gaat verhuizen kunt u toch geld besparen op de verhuiskosten door bijvoorbeeld zelf in te pakken. Hieronder vind u een aantal handige tips. Let wel. Laat de ingepakte goederen altijd controleren voor vertrek door uw Easy Moving verhuizer. Dit om schade te voorkomen.

Coderen

Het is verstandig om per kamer in te pakken en de dozen te ‘merken’ met de inhoud en het nummer van de kamer in het huis van bestemming. Geef in uw nieuwe huis aan elke kamer dus een nummer. Indien u wenst, kunt u een lijst maken met per doos een uitgebreide inhoudsbeschrijving. Natuurlijk kost dit meer tijd, maar je vind sneller wat je zoekt.

Elektronische apparatuur

Gebruik – indien mogelijk – voor apparatuur de originele dozen en tref noodzakelijke voorzieningen voor pc en dure apparatuur. Vul de dozen op met kranten, pakpapier of dekens. Pak geen scherpe dingen bij kwetsbare zaken. Verder kunt u zelf de wasmachine los- en vastkoppelen, vergeet niet het restwater eruit te laten lopen en zet de trommel met de transportbeveiliging vast om beschadiging te voorkomen. Plak de deur van de ontdooide koelkast dicht met tape en zorg dat hij bij de verhuizing rechtop komt te staan. Zet de vrieskist in de nacht voor de verhuizing op de hoogste stand en isoleer hem tijdens de verhuizing met dekens.

Breekbare zaken

Serviesgoed inpakken vereist extra aandacht. Easymoving verhuisbedrijf beschikt over speciaal pakpapier om het serviesgoed op een goede manier in de dozen te stoppen. Rol tafelzilver in vloeipapier. Breekbare spullen dient u in te wikkelen. U kunt dit dan mogelijk samen met bijvoorbeeld linnengoed inpakken. Geef door middel van stickers aan dat de doos extra aandacht verdient (bijvoorbeeld BREEKBAAR, GLASWERK). De zwaardere zaken (zoals borden) moeten onder in de doos. Zet zeer breekbaar glaswerk (zoals wijnglazen) en flessen rechtop in de doos. Brandbare en gevaarlijke stoffen apart houden.

Zware goederen

Het is niet verstandig om veel zware kleine goederen (zoals boeken) bij elkaar in een verhuisdoos te doen. Gebruik deze boeken als bodem en stop de lichtere spullen bovenin om op te vullen. De boeken dienen liggend verpakt te worden om beschadiging aan de rug te voorkomen. Maak de dozen niet te zwaar en gebruik kleine dozen voor zware goederen. Dit maakt het verhuizen makkelijker en de kans op schade kleiner.

Kleding en kleden

Kleding kunt u ophangen in speciale garderobedozen, die u van ons ontvangt. Zo worden ze kreukvrij vervoerd. Vouw de kleding niet, maar rol ze op om kreukvorming te voorkomen.

Gordijnen en lampen

Gordijnen kunt u uit de rails halen en in de dozen doen. Haal verder de lampen los en plaats de lampenkappen rechtop in een doos. Wees voorzichtig met het pakken van deze onderdelen.

Klokken en schilderijen

Gordijnen kunt u uit de rails halen en in de dozen doen. Haal verder de lampen los en plaats de lampenkappen rechtop in een doos. Wees voorzichtig met het pakken van deze onderdelen.

Planten

Afhankelijk van de afstand en de verhuistijd is het mogelijk om planten mee te nemen. Kleine planten bij elkaar in een doos zetten, grote planten verzorgen wij.

Waardevolle spullen

Laat geen sleutels in kasten en bureaus zitten, ze kunnen zoekraken. Zorg dat u sleutels, geld en cheques in uw handbagage houdt. Dit geldt natuurlijk ook voor dure sieraden en belangrijke papieren. Andere waardevolle spullen zijn het gereedschap. Houdt ze apart, zodat u in het nieuwe huis weer snel aan het werk kunt.