Kantoor verhuizing

Kantoorverhuizingen

Wilt u uw kantoor verhuizen?

Het verhuizen van organisaties en bedrijven is Easymoving verhuisbedrijf op het lijf geschreven. Het verhuizen van uw kantoor of bedrijf heeft heel wat voeten in de aarde, het is belangrijk dat uw medewerkers hun werkzaamheden weer op tijd kunnen hervatten. Onnodige vertraging zorgt voor extra kosten en ergernis tijdens de verhuizing. Easymoving bedrijfsverhuizer kan uw kantoorverhuizing helemaal uit handen nemen en veel zorgen besparen. Dankzij onze jarenlange ervaring met grote en kleine kantoorverhuizingen, kunnen wij een verhuizing op maat aanbieden. Levertijden van meubels, bouwactiviteiten en alle mogelijke obstakels worden uitgebreid in kaart gebracht. Hierdoor ondervinden uw medewerkers tijdens de kantoorverhuizing zo min mogelijk onrust en verstoring van hun dagelijkse routine.

Van begin tot eind Easy Moving kantoorverhuizing

Het begint met een duidelijke en overzichtelijke offerte van Easymoving. Bovendien krijgt u een ervaren projectleider die vanaf dat moment voor u klaarstaat voor uw kantoorverhuizing binnen Maarssen. Vanaf de voorbereidende besprekingen tot het moment waarop u op de nieuwe locatie weer volledig operationeel bent, de projectleider is uw vaste aanspreekpunt.

Tijdelijke opslag

Easymoving bedrijfsverhuizing biedt de mogelijkheid uw overtollig of reserve meubilair op te slaan in onze geconditioneerde opslag.

Computersysteem verhuizen

Als wij uw verhuizing verzorgen kunt tot het laatste moment van uw computersystemen gebruik maken, onze specialisten koppelen korte tijd voor de fysieke verhuizing de systemen en rand- apparatuur af en sluiten het direct na de verhuizing weer aan op de nieuwe werkplek. Het doel van Easymoving bedrijfsverhuizing is altijd om het ongemak van kantoorverhuizingen tot een minimum te beperken en de interne bedrijfsvoering zo min mogelijk te verstoren. Indien er calamiteiten zijn kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week rekenen op onze diensten.

Verhuismaterialen

U hoeft voor uw kantoorverhuizing niets aan te schaffen of te huren. Op de afgesproken datum en tijd bezorgt Easymoving de verhuisdozen, stickers, rolcontainers en andere materialen die nodig zijn. Als u wilt, demonstreert één van onze medewerkers hoe u de materialen moet gebruiken.

Zelf inpakken of laten doen

Easymoving kan al uw losse goederen voor u in- en uitpakken. Alles wordt door ons weer in dezelfde volgorde herplaatst. De experts van Easymoving inventariseren en structureren. Ook het demonteren en monteren van meubels kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Controle kantoorverhuizing

De verhuizing wordt stipt volgens een met u afgestemd draaiboek uitgevoerd. Hierin wordt ook het werk van derden opgenomen. Wij kunnen op elk moment de voortgang voor u controleren. Direct na de verhuizing wordt de hele verhuizing uitvoerig nagelopen. Pas als ú tevreden bent, is de kantoorverhuizing wat ons betreft afgerond.

Easy Moving, makes moving Easier

Belt u vandaag nog om een afspraak te maken 085-485 35 80
Wij komen graag bij u langs.