About us

Easy Moving is een  verhuisbedrijf met een landelijke dekking. Wij zijn altijd binnen 30 minuten bij u vanaf onze standplaats. Wij hebben een uniek boekings-systeem voor al uw verhuizingen. Zowel grote als kleine verhuizingen kunt u eenvoudig online boeken. Uw verhuisdozen regelt u ook gemakkelijk via onze website. Sinds 2004 heeft Easy Moving al meer dan 14 miljoen bezoekers gehad op haar site. Wij verhuizen ongeveer 2500 families per jaar waar wij uiteraard erg trots op zijn.

De prijs van uw verhuizing hangt af van het volume van uw inboedel en de afstand tussen de oude en de nieuwe woning. Maar de prijs wordt ook bepaald door het feit of u veel kasten en bedden gedemonteerd en gemonteerd wil hebben.

Indien u veel zelf kunt doen bespaart u op de verhuiskosten.De Verhuisploegen van Easymoving werken per uur.De verhuizers zijn zorgvuldig en snel ,daar zijn ze voor opgeleid.

U vult in welk type huishouding u heeft en het systeem rekent het meest efficiënte verhuisteam voor u uit!

Easy Moving makes your moving easier!

Easy Moving verhuisbedrijf  beschikt over alle maten verhuisauto’s en verhuisliften.

Uw verhuizing zal op rolletjes lopen als u zich goed voorbereidt en op tijd begint met het inpakken van de verhuisdozen en eventueel het demonteren van kasten. De verhuisdozen regelt u ook gemakkelijk bij Easy Moving verhuisbedrijf.