Bedrijfsverhuizing Maartensdijk

Wilt u in Maartensdijk uw bedrijf verhuizen?
Het verhuizen van organisaties en bedrijven is Easymoving verhuisbedrijf op het lijf geschreven.
Het verhuizen van uw kantoor of bedrijf binnen Maartensdijk heeft heel wat voeten in de aarde, het is belangrijk dat uw medewerkers hun werkzaamheden weer op tijd kunnen hervatten.
Onnodige vertraging zorgt voor extra kosten en ergernis tijdens de verhuizing.
Easymoving bedrijfsverhuizer kan uw verhuizing helemaal uit handen nemen en veel zorgen besparen.
Dankzij onze jarenlange ervaring met grote en kleine bedrijfsverhuizingen, kunnen wij een verhuizing binnen Maartensdijk op maat aanbieden.
Levertijden van meubels, bouwactiviteiten en alle mogelijke obstakels worden uitgebreid in kaart gebracht.
Hierdoor ondervinden uw medewerkers tijdens de bedrijfsverhuizing zo min mogelijk onrust en verstoring van hun dagelijkse routine.

Van begin tot eind Easymoving bedrijfsverhuizing
Het begint met een duidelijke en overzichtelijke offerte van Easymoving.
Bovendien krijgt u een ervaren projectleider die vanaf dat moment voor u klaarstaat voor uw bedrijfsverhuizing binnen Maartensdijk.
Vanaf de voorbereidende besprekingen tot het moment waarop u op de nieuwe locatie weer volledig operationeel bent, de projectleider is uw vaste aanspreekpunt.

Tijdelijke opslag
Easymoving bedrijfsverhuizing biedt de mogelijkheid uw overtollig of reserve meubilair op te slaan in onze geconditioneerde opslag.

Computersystemen verhuizen
Als wij uw verhuizing verzorgen kunt tot het laatste moment van uw computersystemen gebruik maken, onze specialisten koppelen korte tijd voor de fysieke verhuizing de systemen en rand- apparatuur af en sluiten het direct na de verhuizing weer aan op de nieuwe werkplek.
Het doel van Easymoving bedrijfsverhuizing is altijd om het ongemak van verhuizingen tot een minimum te beperken en de interne bedrijfsvoering zo min mogelijk te verstoren.
Indien er calamiteiten zijn kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week rekenen op onze diensten.

Verhuismaterialen
U hoeft voor uw verhuizing binnen Maartensdijk niets aan te schaffen of te huren.
Op de afgesproken datum en tijd bezorgt Easymoving de verhuisdozen, stickers, rolcontainers en andere materialen die nodig zijn.
Als u wilt, demonstreert één van onze medewerkers hoe u de materialen moet gebruiken.

Zelf inpakken of laten doen
Easymoving kan al uw losse goederen voor u in- en uitpakken. Alles wordt door ons weer in dezelfde volgorde herplaatst.
De experts van Easymoving inventariseren en structureren. Ook het demonteren en monteren van meubels kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Controle bedrijfsverhuizing
De verhuizing wordt stipt volgens een met u afgestemd draaiboek uitgevoerd. Hierin wordt ook het werk van derden opgenomen. Wij kunnen op elk moment de voortgang voor u controleren. Direct na de verhuizing wordt de hele verhuizing uitvoerig nagelopen. Pas als ú tevreden bent, is de verhuizing wat ons betreft afgerond.

Easymoving makes moving Easier

Belt u vandaag nog om een afspraak te maken 085-485 35 80
Wij komen graag bij u langs,