Verhuizen? Bespaar tijd met onze Inpakservice

Verhuizen is een gigantische klus. Het neemt veel tijd in beslag en brengt vaak een hoop stress met zich mee. Om u te ontzorgen, biedt Easy Moving een inpakservice aan. Dit houdt in dat wij efficiënt uw spullen inpakken een dag van tevoren, hierdoor kunt u zich bezig houden met andere zaken. We vertellen u graag meer over onze inpakservice bij verhuizen.

Wat is een inpakservice?

Een inpakservice biedt ondersteuning bij het inpakken voor een verhuizing. Dit is vaak een grotere klus dan u van tevoren denkt. Uw hele inboedel moet netjes en efficiënt worden ingepakt, zodat alles in de verhuiswagen past. Om tijd te besparen kunt u kiezen voor onze inpakservice. Een dag voor de verhuizing komen we bij u langs om alles in te pakken. Ook demonteren wij kasten en zetten wij de overige meubels klaar. Als u wilt, kunt u lekker achterover leunen.

De voordelen van een inpakservice bij verhuizen

De inpakservice heeft voor u meerdere voordelen. Naast het besparen van een hoop tijd en moeite weet ons professionele verhuisteam precies wat er moet gebeuren om alles zo zorgvuldig mogelijk mee te krijgen. Inpakken is namelijk een hele kunst. U mag rekenen op onze deskundigheid. Nadat uw inboedel netjes gesorteerd is, wordt het passend ingedeeld in de verhuiswagen. Onze ervaren verhuizers werken snel en hard en zorgen dat uw breekbare spullen en andere kwetsbare spullen netjes worden ingepakt. 

Inpaktips

Pakt u uw inboedel toch liever zelf in? Dan helpen wij u graag aan verhuisdozen door deze, samen met andere verhuismaterialen, bij u thuis te bezorgen. We geven u graag 2 handige inpaktips:

  • Het is niet verstandig om sleutels in kasten en bureaus te laten zitten tijdens het verhuizen. Deze kunnen namelijk kwijtraken. Dit geldt ook voor waardevolle spullen. Denk aan geld, dure sieraden en belangrijke papieren. Stop deze bijvoorbeeld in uw handtas.
  • Om schade aan uw rug te voorkomen, is het slim om dozen niet te zwaar te beladen. Kies er niet voor om een doos volledig te vullen met zware spullen. Verdeel de zwaardere goederen over meerdere dozen en leg hier lichte spullen bovenop.

Over Easy Moving

Easy Moving staat voor u klaar als uw verhuishulp. Wij pakken niet alleen in, maar vervoeren uw inboedel indien gewenst ook naar uw nieuwe woning. Hier zetten we alle meubels op de juiste plaats, zodat u niet hoeft te sjouwen. U mag rekenen op een veilige service. Onze medewerkers zijn al langer dan 15 jaar bij ons in dienst en spreken zowel Nederlands als Engels. Of u nu een kleine of grote verhuizing heeft, we’ve got your back.

Trakteer uzelf op inpak gemak

Klinkt onze inpakservice u als muziek in de oren? Bel ons dan op om een afspraak te maken, of gebruik onze online tool om een afspraak in te plannen. U hoeft zich geen zorgen te maken of we in uw regio werkzaam zijn, want wij zijn een verhuishulp met landelijke dekking. We zijn altijd binnen een half uur bij u vanaf onze standplaats.